kpk - til forsiden
               
Kristelig Pressekontor postboks 101 tlf 69 88 43 90 faks 69 88 43 94 e-post kpk@kpk.no
 
 
 

 

KPK leverer tekst og bilder til aviser og andre medier, som abonnerer på stoffet. Andre som besøker siden, kan lese nyhetsstoffet 24 timer etter at det er sendt ut til abonnentene.
Tekst på bokmål og nynorsk.

Opprydding

Publisert 27.07.2020

 

Etter å ha brukt en e-postadresse i mange år, samler det seg opp en del meldinger, dokumenter og bilder på en slik konto. Og selv om kapasiteten er stor, trenger man å rydde litt.

            Nylig så jeg at det lå om lag ti tusen meldinger i min e-postkasse. Mye av det er nyttig og må tas vare på, annet er overflødig. Små daglige meldingsutvekslinger til ektefelle eller barn er nok koselige, men de tar jo plass, da. Artikler og bilder som for lengst er publisert kan man også finne lagerplass for andre steder. Alle disse meldingene med vedlegg binder opp mye kapasitet. Etter en opprydding i både inn- og utboks ble det i hvert fall noe bedre plass – plass som kan fylles med andre ting.

            Kan man lære noe av dette med tanke på ens åndelige liv?

            Mange kjenner uttrykket «Glemselens hav». Det er mange ting i et liv det er godt å glemme, slette eller fjerne. Som sangeren sier: «Guds nåde er hver morgen ny».Powered by Cornerstone