kpk - til forsiden
               
Kristelig Pressekontor postboks 101 tlf 69 88 43 90 faks 69 88 43 94 e-post kpk@kpk.no
 
 
 

 

KPK leverer tekst og bilder til aviser og andre medier, som abonnerer på stoffet. Andre som besøker siden, kan lese nyhetsstoffet 24 timer etter at det er sendt ut til abonnentene.
Tekst på bokmål og nynorsk.

Hver dag er vakker

Publisert 18.07.2020

 

«Dette er dagen som Herren har gjort; la oss juble og glede oss på den!» (Salme 118,24).

Det fortelles om en søndagsskolelærer at hver morgen når han stod opp, så sa han, «Takk, Gud, for denne vakre dagen.» Om det var sol, overskyet eller regn, så var det for ham likevel en vakker dag. Den var nemlig lagt i Herrens hånd, som har skapt alt, og da tok han imot den med takknemlighet.

Det vitnesbyrdet han på den måten avla, opplevde mange meningsfylt og trostyrkende. Han var fisker av yrke, og været hadde naturlig nok stor innvirkning på hans daglige arbeid. Den som forteller det sier at dette gjorde sterkt inntrykk. Og det har jo noe å lære oss alle. Når dagene er lyse og vakre, la oss huske å takke Gud. Når skyene henger lavt og tungt, når sorg, motgang og vanskeligheter kommer, da må vi ikke glemme at han som stilte stormen på Genesaretsjøen, han er i stand til å bringe oss trygt gjennom alle stormer i livet. Men vi må ha tro og tillit til Gud vår Far og Herren Jesus Kristus.Powered by Cornerstone