kpk - til forsiden
               
Kristelig Pressekontor postboks 101 tlf 69 88 43 90 faks 69 88 43 94 e-post kpk@kpk.no
 
 
 

 

KPK leverer tekst og bilder til aviser og andre medier, som abonnerer på stoffet. Andre som besøker siden, kan lese nyhetsstoffet 24 timer etter at det er sendt ut til abonnentene.
Tekst på bokmål og nynorsk.

Livet går fort

Publisert 15.07.2020

                                                          

Årene går fortere og fortere, jo eldre man blir, sier mange. Salmisten har erfart noe av det samme.

«For han vet hvordan vi er skapt, han husker at vi er støv. Dagene mennesket får, er som gress, det blomstrer som blomsten på marken. Når vinden farer over den, er den borte, stedet den sto på, vet ikke lenger av den.» (Salme 103,14-16). 

Ja, livet er så kort og vi opplever at tiden går så fort. Når en er ung og ser framover, synes en at det er motsatt. Det er ingen ende på framtiden. «For alle mennesker er livet kort og ikke til å vinne tilbake.» (Virgil). Bildet med gresset og blomsten som visner er talende. Som blomstens liv er kort, slik er det også med oss, minner Guds ord om.

Derfor er det så viktig å søke Guds frelse mens vi har anledning. Det kan bli for sent. Når jeg blir gammel og har tid, skal jeg leve for Jesus, tenker noen. Guds ord forkynner at vi må søke Herren mens han finnes, og kalle på ham den stund han er nær.Powered by Cornerstone