kpk - til forsiden
               
Kristelig Pressekontor postboks 101 tlf 69 88 43 90 faks 69 88 43 94 e-post kpk@kpk.no
 
 
 

 

KPK leverer tekst og bilder til aviser og andre medier, som abonnerer på stoffet. Andre som besøker siden, kan lese nyhetsstoffet 24 timer etter at det er sendt ut til abonnentene.
Tekst på bokmål og nynorsk.

Guds øyne ser

Publisert 10.07.2020

 

I det vi kaller gamle dager var det svært alminnelig med hushjelp i mange hjem. Og fra den tiden fortelles det en historie om en hushjelp som nylig var blitt en kristen. Menighetens pastor spurte henne en dag om hvordan hun visste at det virkelig hadde skjedd en forandring i livet hennes. Og hun svarte: «Jo, pastor, for nå har jeg begynt å vaske under sengene også!»

Tidligere hadde hun bare vært opptatt av om husmorens øyne så henne. Nå hadde også forholdet til Gud fått stor betydning for henne. Hun var blitt klar over at også Guds øyne ser.  Hun ønsket å leve etter Guds vilje. Hun var blitt klar over at det nye livet i Jesus Kristus, også måtte få konsekvenser for livet i hverdagen.

«Herrens øyne er alle steder, de våker over onde og gode.» (Ordspråkene 15, 3).

«Ingen skapning er skjult for ham. Alt ligger nakent og bart for øynene på ham som vi skal stå til regnskap for.» (Hebr. 4,13).Powered by Cornerstone