kpk - til forsiden
               
Kristelig Pressekontor postboks 101 tlf 69 88 43 90 faks 69 88 43 94 e-post kpk@kpk.no
 
 
 

 

KPK leverer tekst og bilder til aviser og andre medier, som abonnerer på stoffet. Andre som besøker siden, kan lese nyhetsstoffet 24 timer etter at det er sendt ut til abonnentene.
Tekst på bokmål og nynorsk.

Fram i lyset

Publisert 08.07.2020

                                 

«Den kristne tro er en blomst som ikke trives i mørke. Den må fram i lyset og utsettes for skarpe vinder og brennende sol. Årsaken til at mange menneskers kristendom ikke blir noe annet enn en svak tendens, en sprø knopp og et famlende forsøk, er ganske enkelt den at de aldri våger seg fram i lyset. De ber i smug og tror i smug, og er redde for å heise flagg overfor andre.»

Det er evangelisten Frank Mangs som i sin tid kom med disse tankevekkende og utfordrende ordene. Jesus vil ha oss fram i lyset hos seg. Også Paulus er opptatt av at den kristne skal stå åpent fram med sin tro, fordi det er det som gir trygghet, fred og velsignelse i hverdagen. Jesus vil jo at det virkelig skal «blomstre» i livet vårt. Da skapes glede og forventning. Og da får vi frimodighet til å utfolde oss med de gaver og evner Gud har gitt.

«Vær ivrige og bli ikke slappe, vær brennende i Ånden, tjen Herren!» (Rom. 12,11).Powered by Cornerstone