kpk - til forsiden
               
Kristelig Pressekontor postboks 101 tlf 69 88 43 90 faks 69 88 43 94 e-post kpk@kpk.no
 
 
 

 

KPK leverer tekst og bilder til aviser og andre medier, som abonnerer på stoffet. Andre som besøker siden, kan lese nyhetsstoffet 24 timer etter at det er sendt ut til abonnentene.
Tekst på bokmål og nynorsk.

En ny smaksopplevelse

Publisert 27.06.2020

 

«Smak og se at Herren er god! Salig er den som søker tilflukt hos ham.» (Salme 34,9).

Det er en stor smaksopplevelse David oppfordrer til her. Det kan altså oppleves følbart at Gud er god. Og det ligger ham på hjerte at mange flere skal få en slik opplevelse

Vi tenker i første rekke på mat når det gjelder å smake. Det er menneskelig å være opptatt av at det vi spiser har en god smak. Og vi innbys ofte til smaksprøver i matevareforretninger.

Et sted i Afrika skal det finnes et tre som har en frukt som kalles «smaksbær», fordi den virker slik på smaken at alt som spises eller drikkes smaker godt, søtt og behagelig.

Slik er det også med kjærligheten, hevder den som formidler denne historien.  Den kan endre smaken på mye av de vi er opptatt av i livet. Bibelen taler om at også Guds kjærlighet kan gjøre noe med oss. Derfor innbys vi til å prøve denne nye smaksopplevelsen ved å søke tilflukt hos Gud. Og vi skal få oppleve og erfare at Herren er god.Powered by Cornerstone