kpk - til forsiden
               
Kristelig Pressekontor postboks 101 tlf 69 88 43 90 faks 69 88 43 94 e-post kpk@kpk.no
 
 
 

 

KPK leverer tekst og bilder til aviser og andre medier, som abonnerer på stoffet. Andre som besøker siden, kan lese nyhetsstoffet 24 timer etter at det er sendt ut til abonnentene.
Tekst på bokmål og nynorsk.

Alternativ sommer for Oase-folket

Gudvangen, Stein
Publisert 02.06.2020
Oase skulle ha markert 40-årsjubileum for storrstevnet sitt denne sommeren, men må satse alternativt på grunn av koronakrisen.

I stedet for en stor markering med tusenvis av deltakere på SommerOase i Fredrikstad, blir Oase-sommeren 2020 nokså annerledes, står det i en pressemelding.

LAST NED SAKEN PÅ BOKMÅL OG NYNORSK HER

SommerOase 2020 er avlyst, men «Oases visjon er ikke avlyst, og i sommer legger nå Oase opp et spennende program for små og store», skriver daglig leder Eivind Arnevåg.

Den planlagte feiringen blir erstattet av en markering «på nye måter og på nye veier gjennom Norges land». 

To satsinger

Oase har to satsinger denne sommeren. MiniOase, som er en serie bibeltimer og kveldsmøter med de samme talerne som skulle vært med på sommerstevnet, vil bli avholdt i Oslo med kveldsmøter i en kirke i uke 28. Der kan det, i tråd med smittevernreglene, trolig være inntil 200 personer tilstede. I tillegg blir det live-overføring i et samarbeid med Kanal 10 og på Oases egne digitale plattformer.

Videre sendes det ut et mobilt Oase-team som skal stoppe minst 15 steder i landet. Dette går under merkelappen «Oase der du bor». Som en del av dette opplegget inviteres folk til festmøter i Trondheim fra 11. til 12. juli.

Antislaveriorganisasjonen Hope For Justice blir med på turneen og vil blant annet arrangere et misjonsløp på sykkel fra Tønsberg til Trondheim. De vil stoppe på noen av de samme stedene som turnedeltakerne. KPKPowered by Cornerstone