kpk - til forsiden
               
Kristelig Pressekontor postboks 101 tlf 69 88 43 90 faks 69 88 43 94 e-post kpk@kpk.no
 
 
 

 

KPK leverer tekst og bilder til aviser og andre medier, som abonnerer på stoffet. Andre som besøker siden, kan lese nyhetsstoffet 24 timer etter at det er sendt ut til abonnentene.
Tekst på bokmål og nynorsk.

Areopagos søker etter ny toppleder

Gudvangen, Stein
Publisert 13.05.2020
Stiftelsen Areopagos er på jakt etter ny leder som kan synliggjøre organisasjonen godt.

Organisasjonen har akkurat lyst ut stillingen og er på jakt etter «en lyttende, involverende og samlende leder med handlekraft og tydelig gjennomføringsevne,» som det står i utlysningsteksten.

LAST NED SAKEN I TEKSTFORMAT HER

Den nye lederen skal ta over etter direktør Raag Rolfsen som gikk av 1. oktober i fjor. Siden da har Lars Mollerup-Degn vært konstituert direktør. Han vil fungere fram til 25. august.

Søker akademiker

Det er ikke avklart om den nye lederen vil få tittelen generalsekretær eller direktør.

De tre foregående direktørene har vært teologer, men dette er ikke et krav. I utlysningen står det imidlertid at den nye lederen må ha akademisk utdannelse og at søkeren må kunne identifisere seg «på en troverdig måte med vårt kristne og misjonsfaglige verdigrunnlag,» og profilere dette aktivt internt og eksternt.

Synlighet

Styret i stiftelsen leter etter en person som kan fortsette arbeidet med å utvikle Areopagos «som en synlig og attraktiv aktør og samarbeidspartner», og søknadsfristen er kort. Den går ut allerede 20. mai.

Areopagos er en norsk-dansk kirkelig organisasjon som legger særlig vekt på dialog med mennesker med en annen tro. Organisasjonen er snart 100 år gammel. De het fra starten i 1922 Den norske buddhistmisjon og endret senere navn til Den Nordiske Kristne Buddhistmisjon. De har også et kontor i Danmark. Siden årtusenskiftet har navnet vært Areopagos. KPK

 

 

Relaterte artiklerPowered by Cornerstone