kpk - til forsiden
               
Kristelig Pressekontor postboks 101 tlf 69 88 43 90 faks 69 88 43 94 e-post kpk@kpk.no
 
 
 

 

KPK leverer tekst og bilder til aviser og andre medier, som abonnerer på stoffet. Andre som besøker siden, kan lese nyhetsstoffet 24 timer etter at det er sendt ut til abonnentene.
Tekst på bokmål og nynorsk.

Leiv O. Holstad er død

Publisert 05.03.2020
Maritastiftelsens grunnlegger og generalsekretær døde onsdag 4. mars etter lengre tids kreftsykdom.

– Det er med stor sorg vi meddeler at Maritastiftelsens grunnlegger og generalsekretær, Leiv O. Holstad, har gått bort, 68 år gammel, etter lengre tids kreftsykdom, skriver Maritastiftelsens styre i en pressemelding.

Holstads bortgang ble først omtalt av avisen Norge i Dag.

Styreleder i Maritastiftelsen, Amy Østertun Geirdal, skriver i pressemeldingen at Holstad var aktiv til det siste i sin tjeneste, både som forkynner, forfatter og som leder i Maritastiftelsen.

– Maritastiftelsens styre, stab, frivillige og brukere står alle i dyp takknemlighet til hans engasjement gjennom fem tiår for mennesker med rusproblematikk og andre utfordringer, skriver hun.

Holstad var selv rusmisbruker før han ble frelst på 70-tallet. I 1984 startet han Maritastiftelsen for å hjelpe rusmisbrukere til et rusfritt liv.

– Vi er takknemlige for å ha fått være med på å virkeliggjøre Leivs visjon sammen med ham. Gjennom dette har flere hundre tusen mennesker fått høre budskap om alternativ til rus, og Guds nåde og Guds kjærlighet. Det er i ydmykhet vi takker Gud for de tusener av mennesker som har fått hjelp til å endre livene sine. Vi vil fortsette Maritastiftelsens arbeid, i Leivs ånd, skriver styrelederen. KPK

LAST NED NOTISEN PÅ BOKMÅL OG NYNORSK HERPowered by Cornerstone