kpk - til forsiden
               
Kristelig Pressekontor postboks 101 tlf 69 88 43 90 faks 69 88 43 94 e-post kpk@kpk.no
 
 
 

 

KPK leverer tekst og bilder til aviser og andre medier, som abonnerer på stoffet. Andre som besøker siden, kan lese nyhetsstoffet 24 timer etter at det er sendt ut til abonnentene.
Tekst på bokmål og nynorsk.

Ny generalsekretær i Misjon Uten Grenser

Gudvangen, Stein
Publisert 28.02.2020
Runar Byberg har tiltrådt som generalsekretær i Misjon Uten Grenser.

Byberg har fått ett års permisjon fra jobben som nestleder i Ungdom i Oppdrag, fram til 1. januar 2021 for å fylle lederjobben i Misjon Uten Grenser (MUG), melder UiOs organ Mot Målet.

Misjon Uten Grenser har sitt norske hovedkvarter i Porsgrunn, og Byberg skal samtidig med lederjobben i MUG fylle en mindre stilling ved UiOs avdeling i Skien som han i sin tid var med å bygge opp fra grunnen av.

– Vi håper Runar kommer tilbake til oss om et års tid, sier Andreas Nordli som er leder for Ungdom i Oppdrag. Han legger til at det ikke er sikkert at Byberg nødvendigvis vil fylle organisasjonens nestlederstilling. Denne stillingen nå av Ann-Helen Sperrud.

Misjon Uten Grenser er en tverrkirkelig diakonal organisasjon og en del av den internasjonale misjons- og hjelpeorganisasjonen Mission Without Borders International.

Arbeidet i Norge startet i 1982. Organisasjonen arbeider for å hjelpe barn og familier i Europas fattigste land, Albania, Bosnia-Hercegovina, Bulgaria, Moldova, Romania og Ukraina. KPKPowered by Cornerstone