kpk - til forsiden
               
Kristelig Pressekontor postboks 101 tlf 69 88 43 90 faks 69 88 43 94 e-post kpk@kpk.no
 
 
 

 

KPK leverer tekst og bilder til aviser og andre medier, som abonnerer på stoffet. Andre som besøker siden, kan lese nyhetsstoffet 24 timer etter at det er sendt ut til abonnentene.
Tekst på bokmål og nynorsk.

Blir Oases nye stevnesjef

Gudvangen, Stein
Publisert 13.02.2020
Ole Thomas Talset (31) blir ny stevnekoordinator for SommerOase etter Johan Edvard Grimstad.

Dette melder Oase på sin nettside. Talset jobber i dag for tenketanken Skaperkraft og skal forsette med det, men får i tillegg en deltidsstilling i Oase som holder til i samme bygning som Skaperkraft i Holbergs gate 4 i Oslo.

LAST NED SAKEN I TEKSTFORMAT HER

Oase-bakgrunn

Talset har tidligere vært festivalsjef for Get Focused, en tenåringsfestival i Talsets hjemby, Tønsberg. Han har også lang erfaring som frivillig medarbeider på Oases sommerstevne hvor han har vært deltaker fra barnsben av og siden både som deltaker og medarbeider på TenOase. Han har derfor god kjennskap til det lønnede arbeidet han nå skal inn i.

Talset er utdannet sosionom og aktiv i Tønsberg Frikirke. Han har erfaring med ledertrening både i frivillige organisasjoner og i næringslivet, og driver utviklings- og strategiarbeid for organisasjoner i kristen-Norge.

– Ung og energisk

– Denne signeringen er viktig for Oase, og jeg gleder meg til å få Ole Thomas inn i staben for å dekke rollen som stevnekoordinator, sier Daglig leder Eivind Arnevåg i Oase. 

– Jeg har hatt flere gode samtaler med Ole Thomas, og Oase får nå en ung, energisk og dyktig medarbeider til å være med å lede hele den praktiske planleggingen og gjennomføringen av SommerOase, sier Arnevåg.

Talset overtar etter Johan Edvard Grimstad som har vært ansatt som stevnesjef i 12 år. Han avsluttet sitt arbeid for Oase sist høst for å gå inn i politikken på heltid som fylkesråd for næring og tannhelse i det nye fylket Viken. KPK

 Powered by Cornerstone