kpk - til forsiden
               
Kristelig Pressekontor postboks 101 tlf 69 88 43 90 faks 69 88 43 94 e-post kpk@kpk.no
 
 
 

 

KPK leverer tekst og bilder til aviser og andre medier, som abonnerer på stoffet. Andre som besøker siden, kan lese nyhetsstoffet 24 timer etter at det er sendt ut til abonnentene.
Tekst på bokmål og nynorsk.

Vestland KrF har valgt styre

Publisert 18.11.2019
Morten Helland er valgt til leder i Vestland KrF. Fylkesstyret for KrF i det nye Vestland fylke trer i funksjon fra årsskiftet når Hordaland og Sogn og Fjordane slås sammen.

De to fylkespartilagene er slått sammen tidligere, mens styret ble valgt i helga. Kristelig Folkepartis første fylkesstyreleder blir altså Morten Helland, som kommer fra Bømlo i Hordaland.

LAST NED SAKA PÅ BOKMÅL OG NYNORSK HER

Fordelingen mellom de to fylkene er ivaretatt ved at Beate Bondevik Lie fra Luster i Sogn er valgt til 1. nestleder, mens Jarle Skeidsvoll fra Osterøy er 2. nestleder.

Jarle Jacobsen fra Sveio og Ragnhild Stav fra Fjaler er styremedlemmer, mens Frode Kleppe Holgersen (Sogndal), Torill Selsvold Nyborg (Øygarden) og Jon Olav Økland (Bergen) er varamedlemmer i samme rekkefølge. Joel Ystebø fra Bergen er valgt til KrFU-leder i det nye fylket, mens Trude Brosvik fra Gulen er utpekt som gruppeleder i fylkestinget. KPKPowered by Cornerstone