kpk - til forsiden
               
Kristelig Pressekontor postboks 101 tlf 69 88 43 90 faks 69 88 43 94 e-post kpk@kpk.no
 
 
 

 

KPK leverer tekst og bilder til aviser og andre medier, som abonnerer på stoffet. Andre som besøker siden, kan lese nyhetsstoffet 24 timer etter at det er sendt ut til abonnentene.
Tekst på bokmål og nynorsk.

Ny generalsekretær i Fransiskushjelpen

Publisert 19.08.2019
Lise Tørnby (49) går fra lederjobb i NMS til stillingen som generalsekretær i Fransiskushjelpen.

– Jeg ser på jobben i Fransiskushjelpen som en spennende lederutfordring i en organisasjon hvor jeg identifiserer meg sterkt med verdigrunnlaget, sier den nye generalsekretæren i en pressemelding.

Tørnby kommer fra stillingen som assisterende generalsekretær og utenlandssjef i Det Norske Misjonsselskap (NMS). Hun er utdannet sosiolog med en mastergrad i verdibasert ledelse, og har de siste årene innehatt flere lederstillinger i ideell sektor. Hun startet i Fransiskushjelpen den 12. august.

– Fransiskushjelpen er en organisasjon mange snakker godt om. Jeg er kjempeglad for å ha fått denne utfordringen og gleder meg til å bli kjent med de ansatte, frivillige og tilbudene. De siste årene har jeg jobbet mye med ledelse og diakoni i en internasjonal, kirkelig sammenheng. Nå håper jeg min ledererfaring fra ulike humanitære organisasjoner, nasjonalt og internasjonalt, kan bidra positivt inn i Fransiskushjelpen, sier hun.

Styret i Fransiskushjelpen utrykker stor glede over at Lise Tørnby har takket ja til jobben som generalsekretær.

 – Vi mener hennes fag- og organisasjonsbakgrunn og erfaring passer godt inn i organisasjonen, og tror at hun sammen med ansatte og frivillige vil synliggjøre den viktige oppgaven Fransiskushjelpen har på en god måte, sier styreleder Håkon Bleken, som gleder seg til å samarbeide med Tørnby. Han takker samtidig Marte Di Micco-Derås, som har vært fungerende generalsekretær det siste året og gjort en flott jobb i en krevende situasjon. KPK

 

LAST NED NOTISEN PÅ BOKMÅL OG NYNORSK HER

 Powered by Cornerstone