kpk - til forsiden
               
Kristelig Pressekontor postboks 101 tlf 69 88 43 90 faks 69 88 43 94 e-post kpk@kpk.no
 
 
 

 

KPK leverer tekst og bilder til aviser og andre medier, som abonnerer på stoffet. Andre som besøker siden, kan lese nyhetsstoffet 24 timer etter at det er sendt ut til abonnentene.
Tekst på bokmål og nynorsk.

Erstad og Wiig-Abban inn i Stefanus-styret

Publisert 18.06.2019

Silje Wiig-Abban (33) og Emil André Erstad (27) er valgt inn som nye styremedlemmer i Stefanusalliansen mens Jan Gossner og Einar Kjørven forlater styret.

Wiig-Abban er leder i konsulentselskapet Nordic Navigation, har vært assisterende generalsekretær i Laget (NKSS) og har styreerfaring fra NLA Høgskolen og Tankesmien Skaperkraft. Erstad er kommunikasjonssjef i Den norske Helsingforskomité og var politisk rådgiver for tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide. Han har også arbeidet for Tankesmien Agenda. Han har skrevet boken Farvel, Syria og var som KrFU-leder særlig engasjert i menneskerettssituasjonen i Hviterussland.

Trond Pladsen er gjenvalgt medlem i et styre som ellers består av leder Gunnar Dehli, Bente Pladsen og de ansattes representant Johannes Morken. Ingunn Yri Øystese og Siri Novak Øen er vararepresentanter.

Biskop emeritus Ole-Christian Kvarme er nytt medlem av representantskapet sammen med Pinsebevegelsens nyansatte daglige leder, Ingunn Ulfsten, og teologen, forfatteren og læreren Dag Øivind Østereng som for kort tid siden konverterte til Den katolske kirke.

Representantskapet ledes av Karin Riska, mens Kåre Rune Hauge er ny nestleder. Fredrikke Kjosavik og Reidulf Stige er gjenvalgt som medlemmer. KPK

Erstad og Wiig-Abban inn i Stefanus-styretNY: Silje Wiig-Abban er ett av to nye styrmedlemmer i Stefanusalliansen.

LAST NED NOTISEN PÅ BOKMÅL OG NYNORSK HERPowered by Cornerstone