kpk - til forsiden
               
Kristelig Pressekontor postboks 101 tlf 69 88 43 90 faks 69 88 43 94 e-post kpk@kpk.no
 
 
 

 

KPK leverer tekst og bilder til aviser og andre medier, som abonnerer på stoffet. Andre som besøker siden, kan lese nyhetsstoffet 24 timer etter at det er sendt ut til abonnentene.
Tekst på bokmål og nynorsk.

Texas-menighet tilbyr gratisbryllup

Publisert 27.05.2019
En menighet i Texas i USA tilbyr gratis vielser og bryllupsfest for samboende par. Det har kostet dem millioner.

Langt ifra alle samboere ønsker å gifte seg, men hovedproblemet synes å være at det er så dyrt. Pastor Bryan Carter i Concord Church i Dallas mener det i alle fall ikke skal stå på penger, og derfor betaler menigheten hans ikke bare for vielsen, men også øvrige bryllupsutgifter. Siden 2009 har tilbudet fått 60 par til å melde seg hos pastor Carter, og menigheten må ha god råd, for ringer, kake og mye annet. Det koster over 70.000 kroner gangen, men er åpenbart noe menigheten synes det er verdt, ifølge nettstedet Christian Today som gjengir avisen The Christian Post. Med det har menigheten brukt 4,2 millioner kroner på å få de 60 parene fram til alteret.

– Vi brenner for å løfte fram og verdsette ekteskapet og vil at par skal forstå hvor viktig ektepakten er. Det vil føre til sterke ekteskap og familier, sier Carter som også gir obligatorisk ekteskapsveiledning. KPK

LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HERPowered by Cornerstone