kpk - til forsiden
               
Kristelig Pressekontor postboks 101 tlf 69 88 43 90 faks 69 88 43 94 e-post kpk@kpk.no
 
 
 

 

KPK leverer tekst og bilder til aviser og andre medier, som abonnerer på stoffet. Andre som besøker siden, kan lese nyhetsstoffet 24 timer etter at det er sendt ut til abonnentene.
Tekst på bokmål og nynorsk.

1000 kristne barnesanger på Spotify

Publisert 26.01.2017
Den kristne medieklubben Superblink har laget ei spilleliste med 1000 kristne barnesanger på Spotify.

Superblink eies og drives av NLM Ung (tilknyttet Norsk Luthersk Misjonssamband) i samarbeid med Norea Mediemisjon og IMF Ung.

– Jeg har tenkt på det lenge at det hadde vært fint om foreldrene kunne finne ei spilleliste med kristne barnesanger på Spotify, sier redaktør i Superblink, Torunn Haraldsen til NLMs magasin Utsyn.

– Jeg har ikke sett noe tilsvarende og har savnet dette for mine egne barn.

LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER

Norske artister

Haraldsen forteller til Utsyn at spillelista Superblink har satt sammen inneholder både nye og gamle sanger fra norske artister som synger på norsk og engelsk.

– Vi har tatt fra de albumene som virker bra. Vi har for eksempel musikk fra en ny CD av Mathias og Pernille som kom ut i fjor høst. Også Line, Kim og Rune fra jeg var liten ligger der, sier redaktøren.

Spillelista passer ifølge Haraldsen best for målgruppa til Superblink som er 4 til 12 år

– Men vi har også tatt med sanger fra Oslo Soul teens. De ligger jo i det øvre alderssjiktet for vår målgruppe.

Bort fra CD

Alle kan lytte til spillelista på streamingtjenesten, men hvis du vil unngå reklame eller vil laste ned lista til offline bruk må du ha et Spotify-medlemsskap.

– Veldig mange har allerede et medlemskap i Spotify. Da kan du enten spille musikken direkte eller laste den ned. De fleste som har barn i Superblink-alderen kjenner til Spotify, sier Haraldsen.

Superblink produserer fortsatt CD-er som de sender ut til abonnentene sine, men redaktøren sier de også følger med i den tekniske utviklingen.

– I februar sender vi ut en ny CD som vedlegg til klubbavisen. Men for første gang legges også lydfilen ut på superblink.no. Dette er en konsekvens av at færre og færre har CD-spillere. På sikt vil CD-produksjonen opphøre og alt legges på lydfil i stedet, sier Haraldsen. KPKPowered by Cornerstone