kpk - til forsiden
               
Kristelig Pressekontor postboks 101 tlf 69 88 43 90 faks 69 88 43 94 e-post kpk@kpk.no
 
 
 

 

KPK leverer tekst og bilder til aviser og andre medier, som abonnerer på stoffet. Andre som besøker siden, kan lese nyhetsstoffet 24 timer etter at det er sendt ut til abonnentene.
Tekst på bokmål og nynorsk.

Knivstukket elev tilbake på skolen

Publisert 09.01.2017
Jenta (17) som ble knivstukket av en medelev ved den kristne videregående skolen KVS Bygland er friskmeldt.

Den 17 år gamle jenta som ble knivstukket av en annen elev morgenen 12. desember på internatet til den kristne videregående skolen KVS Bygland er tilbake på skolen etter juleferien.

– Hun ble utskrevet fra sykehuset fredag 16. desember. Jeg fikk da opplyst at hun ikke ville få varige fysiske mén, sier rektor Steffen Røykenes til sambåndet.no

Den jevnaldrende medeleven, som erkjente ugjerningen, ble dagen etter varetektsfengslet og siktet for drapsforsøk. Sjef for felles kriminalenhet i Agder politidistrikt, Terje Kaddeberg Skaar, opplyser til sambåndet.no at siktelsen er uendret, og at varetektsfengslingen foreløpig er forlenget fram til 10. januar med sannsynlighet for ytterligere forlengelse.

Rektoren kan fortelle at skolen har fått gode tilbakemeldinger på hvordan staben taklet situasjonen i resten av den uka knivstikkingen skjedde, og i tiden fram mot feriestart 21. desember.

– Vi har fått sms-er og blomster fra foreldre. Foreldrene som har meldt tilbake, har gitt uttrykk for at de er glade for at vi tar godt vare på elevene, sier Røykenes som også roser innsatsen til kriseteamet fra Bygland kommune. KPK

LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER

 

LES MER OM KNIVSTIKKINGEN HERPowered by Cornerstone