kpk - til forsiden
               
Kristelig Pressekontor postboks 101 tlf 69 88 43 90 faks 69 88 43 94 e-post kpk@kpk.no
 
 
 

 

KPK leverer tekst og bilder til aviser og andre medier, som abonnerer på stoffet. Andre som besøker siden, kan lese nyhetsstoffet 24 timer etter at det er sendt ut til abonnentene.
Tekst på bokmål og nynorsk.

Ny leder i ImF-Ung

Publisert 01.11.2016
Andreas Evensen blir ny daglig leder i Indremisjonsforbundets ungdomsorganisasjon ved årsskiftet.

LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER

Andreas Evensen vil tiltre som ny daglig leder for ImF-Ung i januar eller februar melder Sambåndet.no. Han er for tiden barne- og ungdomsleder i ImF Midthordland.

– Det er viktig at vi klarer å følge opp nye ledere, og at vi klarer å tenne folk for visjonen vår og det vi holder på med. Målet er at barn og unge skal komme til Jesus og bli værende hos Jesus, sier Andreas Evensen til Sambåndet.

Det var ifølge styreleder i ImF-Ung, Thor Einar Skregelid, enighet i styret om å ansette Evensen.

– Han var den kandidaten styret mente var mest rett for jobben, sier han til Sambåndet.

Skregelid mener erfaring fra ImF og sterk faglig bakgrunn gjorde Evensen til den beste kandidaten for lederjobben.

− Han er kjent fra vår sammenheng og har god faglig ballast. Blant annet har han utdanning i teologi og god erfaring som forkynner og ungdomsarbeider i ImF. Det blir en stor oppgave å ta over etter Kenneth Foss som har vært leder i 19 år. Andreas har veldig mange gode kvaliteter, og han vil gjøre en god jobb, sier styrelederen.

− Jeg sa ja, for jeg tenker at min bakgrunn og erfaring fra ulike stillinger i ImF kan brukes i ImF-Ung. Jeg gleder meg til å begynne, sier Evensen.

Evensen mener det er behov for endring fordi mange barn og unge slutter å gå i kristne sammenhenger når de blir voksne.

− Vi må finne måter å jobbe på som gjør at vi klarer å bevare barn og unge, og vi må bygge forsamlinger som tar vare på barn og unge, sier han. KPK

 Powered by Cornerstone