kpk - til forsiden
               
Kristelig Pressekontor postboks 101 tlf 69 88 43 90 faks 69 88 43 94 e-post kpk@kpk.no
 
 
 

 

KPK leverer tekst og bilder til aviser og andre medier, som abonnerer på stoffet. Andre som besøker siden, kan lese nyhetsstoffet 24 timer etter at det er sendt ut til abonnentene.
Tekst på bokmål og nynorsk.

Hip-Hop stjernen Lecrae til Skjærgårds

Publisert 06.04.2016
Den amerikanske Hip-Hop stjernen Lecrae er bekreftet til Skjærgårds Music and Mission Festival til sommeren.

Stiftelsen Skjærgårdsgospel, som arrangerer festivalen, er svært fornøyde med denne bookingen, ifølge en pressemelding.

– I flere år har vi forsøkt å hente over Lecrae, og endelig lykkes vi, sier bookingansvarlig Roar Korsæth Eikli.

– Lecrae er en artist som er hel ved både musikalsk og personlig. Han leverer Hip-Hop på et skyhøyt nivå, og har et sterkt samfunnsengasjement som preger musikken hans.

Lecrae (36) slo igjennom i 2014 da han gav ut albumet «Anomaly» som gikk rett inn på førsteplass på den amerikanske hitlisten Billboard 200. Med opptreden hos Tonight Show med Jimmy Fallon og lovord i blant annet Rolling Stone Magazine, The Huffington Post og New York Times, eksploderte interessen rundt rapperen fra Houston, Texas.

I tillegg til å være musiker har Lecrae bidratt som skuespiller i flere filmer. Han har også startet sin egen kampanje for å sette lys på sunne farskap blant amerikanske fedre. Kampanjen har blitt frontet av blant andre president Barack Obama, Artisten Jay Z og NBA profilen Dwyane Wade. KPK

LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER

 

NYNORSK

Hip-Hop stjerna Lecrae til Skjærgårds

Den amerikanske Hip-Hop stjerna Lecrae er stadfesta til Skjærgårds Music and Mission Festival til sommaren.

Av: KPK

Stiftelsen Skjærgårdsgospel, som arrangerer festivalen, er svært fornøgde med denne bookinga, ifølgje ei pressemelding.

- I fleire år har vi forsøk å hente over Lecrae, og endeleg lukkast vi, seier bookingansvarleg Roar Korsæth Eikli.

- Lecrae er ein artist som er heil ved både musikalsk og personleg. Han leverer Hip-Hop på eit skyhøgt nivå, og har eit sterkt samfunnsengasjement som pregar musikken hans.

Lecrae (36) slo igjennom i 2014 då han gav ut albumet «Anomaly» som gjekk rett inn på fyrsteplass på den amerikanske hitlista Billboard 200. Med framferd på Tonight Show med Jimmy Fallon og lovord i blant anna Rolling Stone Magazine, The Huffington Post og New York Times, eksploderte interessa rundt rapperen frå Houston, Texas.

I tillegg til å vere musikar har Lecrae vore med som skodespelar i fleire filmar. Han har også starta sin eigen kampanje for å setje lys på sunne farskap blant amerikanske fedre. Kampanjen har blitt fronta av blant andre president Barack Obama, Artisten Jay Z og NBA profilen Dwyane Wade. KPKPowered by Cornerstone