kpk - til forsiden
               
Kristelig Pressekontor postboks 101 tlf 69 88 43 90 faks 69 88 43 94 e-post kpk@kpk.no
 
 
 

 

KPK leverer tekst og bilder til aviser og andre medier, som abonnerer på stoffet. Andre som besøker siden, kan lese nyhetsstoffet 24 timer etter at det er sendt ut til abonnentene.
Tekst på bokmål og nynorsk.

Barn samler inn én million kroner

Publisert 25.03.2015
Til nå har det kommet inn nærmere 950.000 kroner.

Barn i Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) samler inn penger til misjonsarbeid i Etiopia gjennom skoleåret 2014-15.

Det samles inn store beløp til Barnas misjonsprosjekt hvert år. Pengene kommer fra barnelag, leirer, barnehager og enkeltbarn.
Nå skal det gjøres stas på Barnas misjonsprosjekt og engasjementet barna har skal vises frem.

Barn fra hele landet er invitert til å sende inn tegninger til en barnekunstutstilling som skal vises frem under årets generalforsamling i NLM i Randaberg til sommeren. Tema for utstillingen er ”Etiopia og misjon”. KPK

 

NYNORSK:

Barn samlar inn ein million kroner

Barn i Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) samlar inn pengar til misjonsarbeid i Etiopia gjennom skuleåret 2014-15. Til no har det kome inn nærmare 950.000 kroner, melder Utsyn.

Det blir samla inn store summar til Barnas misjonsprosjekt kvart år. Pengane kjem frå barnelag, leirar, barnehagar og enkeltbarn.

No skal det gjerast stas på Barnas misjonsprosjekt, og engasjementet barna har skal visast fram. Barn frå heile landet er inviterte til å sende inn teikningar til ei barnekunstutstilling som skal visast fram under årets generalforsamling i NLM i Randaberg til sommaren. Tema for utstillinga er «Etiopia og misjon». KPKPowered by Cornerstone