kpk - til forsiden
               
Kristelig Pressekontor postboks 101 tlf 69 88 43 90 faks 69 88 43 94 e-post kpk@kpk.no
 
 
 

 

KPK leverer tekst og bilder til aviser og andre medier, som abonnerer på stoffet. Andre som besøker siden, kan lese nyhetsstoffet 24 timer etter at det er sendt ut til abonnentene.
Tekst på bokmål og nynorsk.

Superblink med ny påskefilm

Publisert 20.03.2015

Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) sin medieklubb for barn, Superblink, er klar med ny påskefilm, skriver Utsyn.

Filmen varer mellom tre og fire minutter og er produsert av firmaet Agens. Filmen følger Jesus fra han rir inn i Jerusalem til disiplene møter han igjen etter oppstandelsen.

Seerne får et møte med jubelscenene i Jerusalem på palmesøndag, Judas som svikter, fotvaskingen av disiplene, innstiftelsen av nattverden, arrestasjon og forhør og korsfestelsen og oppstandelsen.

Superblinks redaktør, Torunn Haraldsen, sier filmen nå ligger gratis tilgjengelig på superblink.no. Hun håper den vil bli sett av mange og tatt i bruk under påskeleirer for barn rundt om i landet. 

– I tillegg til den nye påskevideoen, vil superblink.no ligge åpent tilgjengelig for alle i løpet av påskeuken, sier Haraldsen til Utsyn. KPK 

 

NYNORSK:

Superblink med ny påskefilm

Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) sin medieklubb for barn, Superblink, er klar med ny påskefilm, skriv Utsyn.

Filmen varar mellom tre og fire minutt og er produsert av firmaet Agens. Filmen følgjer Jesus frå han rir inn i Jerusalem til disiplane møter han igjen etter oppstoda.

Sjåarane får eit møte med jubelscenene i Jerusalem på palmesøndag, Judas som sviktar, fotvaskinga av disiplane, innstiftinga av nattverden, arrestasjon og forhør og krossfestinga og oppstoda.

Superblink sin redaktør, Torunn Haraldsen, seier filmen no ligg gratis tilgjengeleg på superblink.no. Ho håpar mange vil se han og ta han i bruk på påskeleirar for barn rundt om i landet.

- I tillegg til den nye påskevideoen, vil superblink.no liggje ope tilgjengeleg for alle i påskeveka, seier Haraldsen til Utsyn. KPK 

 Powered by Cornerstone